Android Q beta 4 geri hareketi
Google, Pixel ve diğer cihazlar için android Q Beta 4'ü piyasaya sürdü. İşte Android Q beta 4 geri hareketini nasıl kullanacağınız Piksel 3 & 3 XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Google Pixel ve daha fazlası. Bu geri tedavi hareketi hızlı bir şekilde sadece sol tarafa kaydırmak için ekranı geri Play Store'da geri düğmesini kullanmadan, Youtube, fotoğraflar uygulaması ve diğer ayarlar.
Birkaç yeni var Android Q Beta 4 özellikleri Yüz kimlik doğrulama gibi eklendi, Uyarlanabilir bildirimler bildirimleri, balonları düzenlemek için Koyu tema, geri hareketi, hassas içerik yalnızca kilidi açıldı, yeni vurgu rengi eklendi, son uygulama şovu Dijital sağlık zamanlayıcılar ve daha fazlası. Google Pixel ve diğer android Q destekli cihazlarda Android Q Beta 4 geri hareketini etkinleştirmek için aşağıda verilen ayarlara göz atın.
Bunu Kaçırmayın:
Android Q Beta 3 özellikleri
Android Q Beta 4 - Yenilikler - Youtube videosu
Android Q Beta 4'ü Pixel'e indirme ve yükleme
Pixel'de Android Q Beta 4 geri hareketi nasıl etkinleştirilir ve kullanılır
Pixel cihazınızda bu yeni geri hareket özelliğini kullanmak için şunlardan emin olun: android Q Beta 4'te tamamen hareketle gezinmeyi etkinleştirdi. Aşağıda verilen ayarları kullanarak hareketle gezinmeyi tamamen etkinleştirebilirsiniz.
Aşama 1: Bildirim panelini ekranın üstünden aşağı kaydırın veöğesine dokunun. Ayarlar dişli simgesi
Adım 2: Sayfanın sonuna kadar aşağı kaydırın veöğesine dokunun. Sistem
Aşama 3: Dokunmak Mimik
Android Q hareketleri Bildirimler için kaydır parmak izi, Active Edge, Sistem navigasyonu, zil sesini önleme ve daha fazlasını içerir.
4. Adım: Dokunmak Sistem navigasyonu
Adım 5: Seç Tam hareketle gezinme
Google Pixel'inizdeki ve diğer cihazınızdaki gezinme çubuğunda yatay çizgiyi görebilirsiniz.
6. Adım: Açık Oyun mağazası veya Youtube veya kişi, telefon uygulaması, Google fotoğrafı vb. gibi diğer uygulamalar
7. Adım: Şimdi Ekranın sol tarafına kaydırın ve görebilirsin geri ok (<) uygulamayı desteklemek için yararlı
Bu android Q Beta 4 geri hareketini android telefonunuzdaki veya tablet cihazlarınızdaki herhangi bir uygulama için kullanabilirsiniz.
Ve bu kadar.Umarım bu küçük ipucu, Android Q Beta 4 geri hareketini Pixel 3 & 3 XL, Pixel 2 XL, Pixel XL ve diğer cihazlarda kullanmak için yararlıdır. Hâlâ sorunuz var mı? Aşağıdaki yorum kutusunda bize bildirin. Kontrol etmeyi unutmayın İnternet sitesi en son güncellemeleri almak için.