Dünyanın En İyi Tabletleri
Burada alabilirsiniz en popüler ve yüksek performanslı dünyadaki tabletler. Aşağıdakiler dahil dünyanın en iyi platform tabletleri vardır: Apple iOS, Android, Windows vb. Tüm bu hafif ve yüksek işlemcili tabletler 2020, video ve film izlemek, e-kitap okumak, internette gezinmek için en iyisi ve diğer eğlenceler. Aşağıda dünyanın en iyi tabletlerini alabilirsiniz.
Bunu Kaçırmayın:
- En iyi Amazon Fire tablet fırsatları
- Fotoğrafçılık için en iyi kamera
- En İyi Soundbar 2019
Dünyanın En İyi 12 Tableti 2020
Apple iPad Air 2
Bu Apple iPad tableti Dünyanın en popüler 1 numaralı tableti. Bu Apple iPad air 2 tablet, fotoğrafçılık, video çekmek ve izlemek, web'de gezinmek, belge yazmak ve düzenlemek için en iyisi vb Bu son teknoloji özellikler dahil Apple tablet dünyanın en iyi tabletleridir.
Özellikler:
- Apple iOS 8 İşletim sistemi
- 8032 1.5 GHz işlemci
- 1 GB DDR2 RAM
- 9,7 inç retina ekran
- 2048 * 1536 çözünürlük
- 10 saat pil ömrü
- 8 MP iSight kamera
Tam Özellikler
Apple iPad mini
Bu Apple iPad mini tablet aşağıdakiler için en iyisidir: film ve video izlemek, oyun oynamak, e-kitap okumak, HD fotoğraflar çekmek ve diğer harika özellikler. Bu Apple iPad mini tablet, eğlence ve eğitim için en iyi tabletlerden biri.
Özellikler:
- Apple iOS 6 İşletim sistemi
- Apple a5 2,4 GHz işlemci
- 0,512 MB RAM & 64 GB Dahili Depolama
- 7,9 inç ekran
- 1024 * 768 çözünürlük
- # 1 İyi müşteri yorumları
Tam Özellikler
Google Nexus 9 tablet: HTC
Bu HTC ince tablet daha yüksek işlemci böylece videoları ve filmleri kolayca izleyebilirsiniz, müzik dinlemek, internette gezinmek, e-kitap okumak, belge düzenleme, postayı diğer kullanışlı özellikleri kontrol edin. Bu Google Nexus Android tablet, aşağıdakilerden biridir: en iyi Android tabletler.
Özellikler:
- Android v5.0 (Lollipop) veya üzeri Android OS
- 2.3 GHz 64 bit işlemci
- 2 GB RAM & 16 GB Dahili Bellek
- 8,9 ”ekran
- Güzel tasarım
Şimdi Sipariş Verin (% 17 İNDİRİM)
Samsung Galaxy Tab 4 Android tablet
Samsung için bu Android tablet hafif ve taşınabilir tasarım. Dünyanın en iyi tabletlerini kullanarak şunları yapabilirsiniz: HD videoları ve filmleri izleyin, e-kitap okuyun, oyun oynayın, internette gezinin vb. Bu Android tablet 1. iyi müşteri yorumu dünyadaki diğer tüm Samsung Android tabletlerden daha fazla.
Özellikler:
- Android v4.4 (KitKat) veya üstü Android OS
- 1,2 GHz dört çekirdekli qualcomm işlemci
- 1.5 GB RAM ve 8 GB Dahili Bellek (32 GB'a kadar genişletilebilir)
- 7.0 ”ekran
- Arayüz kullanımı kolay
- 1280 * 800 çözünürlük
- Çoklu kullanıcı ile paylaşın
Şimdi Sipariş Verin (% 3 İNDİRİM)
Microsoft Surface Pro 3 tablet 2020
Bu hafif ve zarif tasarım Windows tablet en iyisidir toplantılar, eğitim ve dersler, İnternette gezinme, HD video ve film izleme ve diğer harika özellikler içerir. Ayrıca şunları da yapabilirsiniz Windows tabletinizi kolayca bir dizüstü cihaza dönüştürün. Bu Microsoft tablet, Windows işletim sistemi için dünyanın en iyi tabletlerinden biridir.
Özellikler:
- Windows 8.1 Pro İşletim sistemi
- Intel Core i7 İşlemci
- 8 GB RAM ve 256 GB Dahili Depolama
- Şık 12,0 ”Full HD ekran
- 2160 * 1440p çözünürlük
- Yüzey bölmesi
- 9 saat pil ömrü
Şimdi Sipariş Verin (% 17 İNDİRİM)
Samsung Galaxy Tab Bir Android tablet
Bu Samsung Android tablet, metni daha iyi okumak veya yazmak için en iyi tablet, e-postaları kontrol edin, e-kitap okuyun, fotoğraf çekin, HD video izleyin vb. Bu Android tablet şunları içerir: Yüksek güçlü işlemci ve yüksek çözünürlüklü video kalitesi.
Özellikler:
- Android v4.4 (KitKat) veya üstü Android OS
- 2 GHz çift çekirdekli işlemci
- 2 GB RAM
- 9,7 inç ana ekran
- 1024 * 768p çözünürlük
Şimdi sipariş ver
Sony Android tablet
Bu yüksek kalite ve ev eğlencesi Android tablet en iyisidir müzik listeleme, PlayStation oyunları, e-kitap okuma, sınırsız film ve video izleme, web'de gezinme vb. Ayrıca paylaşabilir ve fotoğrafları, videoları, müzikleri ve diğer belgeleri masaüstünüze, TV'nize aktarın vb. Bu Sony Android tablet, en son teknoloji tabletler dünyada.
Özellikler:
- Android Honeycomb v3.1 işletim sistemi
- NVIDIA Tegra2 İşlemci
- 16 GB Dahili Depolama
- 9,4 inç LED çoklu dokunmatik ekran
- 5 MP arka kamera
- 1 numaralı en iyi eğlence tableti
- Son derece duyarlı
Şimdi sipariş ver
Kindle Fire HDX 7 tablet
Bu dünyadaki en iyi tablet şunları içerir: TV programları, şarkılar, 33 milyondan fazla film, kitap, Android oyunları ve uygulamalar. Yapabileceğiniz en iyi tableti kullanarak kolayca sörf web, e-posta ve takvim arama. Bu Kindle Fire tableti 2018 dünyanın en eğlenceli ve kullanılmış tableti.
Özellikler:
- Ultra hızlı 2.2 GHz dört çekirdekli işlemci
- 2 GB RAM ve 16, 32 veya 64 GB Depolama
- 7.0 ”HDX ekran
- Değişken grafikler
- Canlı video desteği
- En son 4G teknolojisi
- Fotoğraf ve video paylaşımı
- 1. kullanılmış ve iyi müşteri yorumları
Hemen Sipariş Verin (% 10 İNDİRİM)
Dell Venue 8 Pro Windows Tablet
Bu zarif tasarım Windows tablet şunları içerir: Yüksek çözünürlüklü grafikler, kablosuz web bağlantısı, ince ve çekici ekran, çoklu dokunmatik ekran vb. Ayrıca şunları da yapabilirsiniz: yüksek netlikte görüntülü sohbet Bu en iyi Windows tabletini kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle.
Özellikler:
- Windows 8 işletim sistemi
- Intel Atom Z3740D İşlemci
- 2 GB RAM & 32 GB Dahili Depolama
- 8.0 ”IPS ekran
- 1280 * 800p çözünürlük
- 5 MP arka kamera
Hemen Sipariş Verin (% 37 İNDİRİM)
Asus Memo Pad 7 Android tablet
Bu android tablet video izlemek, e-kitap okumak, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmek için en iyisi ve ayrıca diğer harika özellikler içerir. Dünyanın en iyi tabletlerini kullanarak şunları yapabilirsiniz: özel ve genel bulutunuzu kolayca entegre edin ve tüm ailenizle paylaşın.
Özellikler:
- Android v4.3 (Jelly Bean) veya sonraki Android OS
- Çift çekirdekli Intel Atom 1.2 GHz işlemci
- 1 GB DDR3 RAM ve 16 GB Dahili Depolama (64 GB'a kadar genişletilebilir)
- 7.0 ”ekran
- 1024 * 600 çözünürlük
- 3 MP arka web kamerası
Hemen Sipariş Verin (% 19 İNDİRİM)
LG G Pad Android tablet
Bu güzel ve çok görevli Android tablet en iyisidir internette hızla gezinmek, pürüzsüz grafikler, kolayca aynı anda çeşitli Android uygulamaları çalıştırın, anlık bildirim mesaj veya çağrı ve diğer kullanışlı özellikler. Bu Android tablet, dünyadaki diğer tüm LG tabletlerden en iyi tabletlerden biridir.
Özellikler:
- Android v4.2.2 (Jelly Bean) veya üstü Android OS
- 1.7 GHz dört çekirdekli işlemci
- 8,3 ”Tam HD ekran
- Dar çerçeveli ekran
- Web'e hızlıca göz atın
Şimdi sipariş ver
Lenovo Yoga Windows tablet 2
Bu Windows tablet 2'de güçlü işlemci ve çekici tasarım. Windows işletim sistemi için bu en iyi tablet aşağıdakiler için en iyisidir: film ve video izlemek, e-kitap okumak, internette gezinmek, eğlence, ve diğer özellikler.
Özellikler:
- Windows 8.1 Bing OS ile
- 1.3 GHz Intel Atom Z3745 İşlemci
- 2 GB RAM & 32 GB Dahili Bellek
- 8.0 ”ekran
- Grafik kartı
- 15 saate kadar pil ömrü
Şimdi Sipariş Verin (% 3 İNDİRİM)
Yukarıda en çok kullanılan ve en iyi tabletleri alabilirsinizdünyada. İlk satın almak için yukarıdaki popüler ve şaşırtıcı özelliklerden hangisini 2020 tabletleri tercih etmelisiniz? En iyi tabletleri unuttuysam, lütfen bizimle paylaşın.